Przepisy

Pstrąg tęczowy z piekarnika i lekka sałatka – prosto, smacznie i zdrowo

Dziś coś dobrego coś pysznego 🙂

Tęczowy pstrąg z piekarnika oraz mix sałatkowy /szpinak baby, rukola oraz sałata lodowa/

Sałatka posypana świeżo zmielonym pieprzem oraz skropiona sokiem z całej limonki z łyżką oleju lnianego smakuje naprawdę wybornie. Do tego pokrojony pomidor i arbuz oraz papryka kolorowa.

Czy może być coś pyszniejszego ?:)

Zdrowy, niskokaloryczny lunch, pełen samych wartości odżywczych.

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱 https://pinkdiary.pl/

🌱 https://www.facebook.com/Hashidiary/

🌱 https://www.instagram.com/hashidiary/

🚫🌱#dairyfree 🌱 #lactosefree   🌱  #glutenfree 🌱

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *